2014. február 22., szombat

ELSŐ -Átkelés-



Az átkelés mindig szörnyű kínokkal jár. Habár, ez nem meglepő, mivel elvesztik az emberek az érzéseiket, a tiszta gondolkodásukat. Nem lesznek többé normálisak, mivel 90%-uk elégett.
A TŰZ VESZÉLYES.
Akárcsak a gyermekei. Borzasztó pusztítást végez, akár egy egész várost is elpusztíthat.

Rashida átkelése ugyan úgy volt, mint bárki másé. Csak más helyzetben.
Még csak 15 éves volt, de annál keményebb. Katonai családban született, így gyerek kora óta egy e-fajta iskolában tanult.
Ott szerzett egy barátnőt, aki ugyan olyan szorgalmas volt, mint Rashida.
A neve Shakita Smith volt.
Sokat voltak együtt, így ismerték egymást, és nagyon szoros barátságuk köttetett.
Egy nap, úgy döntöttek csinálnak egy csajos estét. Ami úgy kezdődött, hogy elmentek járkálni a városba.
Ám a haza indulás másként folytatódott.
Sétálgattak a sötét utcán, ahol nem volt egy lélek sem. A füst szag viszont erősen érezhető volt.
Tudták, hogy a Tűz Emberei, vagy embere itt járt.
- Rashi most mit csináljunk? - kérdezte Shakita aki megijedve nézett barátnőjére. Érezte, hogy tenni kell valamit, mert új Tűz Embereket nem szeretnének, akik csak az ember társaikat marnák ki a világból.
- Mentsük ki őket! - szólt vissza Rashida - Elég gyakorlatunk volt ahoz, hogy ki jussunk élve! - erre mind a ketten befutottak az égő házba.  Nagyon meleg volt, de ez nem állította meg őket. Minden szobát körbe jártak de csak egy halott gyereket találtak. A könnyeik is hullani kezdtek a látványon, miszerint egy ekkora gyerek is a Tűz Gyermekeihez kerülhet. De Rashida tudta, hogy erősnek kell lenni. Azonban Shakitának össze szorult a szíva, mint még soha. Ledermedt a kisfiú teteme előtt.
- Shakita! - szólt neki Rashi - Nézz rám! - kiabált rá, de nem kapott választ - Az isten szerelmére nézz már a szemebe!! - kiabált majd egy pofon kíséretében a lány szemébe nézett - Ha nem megyünk ki innen mehetünk mi is, utána! - mondta, majd egymás kezét fogva, kifutottak az égő házból.

Megérkeztek Rashida otthonába, majd egyből a szüleit keresték. Ahogy meglátták őket az asztalnál ülve, elmondták a történteket.
- És jól vagytok? Nem sérültetek meg? - kérdezte az aggódó anyuka.
- Nem jól vagyunk. De ha láttátok volna! Egy minimum 2 éves gyerek égő testét látni, és, hogy éppen átkel a Tűz Gyermekeihez. Nagyon megrázó. - mondta Rashi. Mind a két lányt, nagyon megrázta a pár perce történtek.
- Inkább most menjetek fel! Jobb helyetek lesz az ágyban!

* 01:03 *
Ebben a percben kelt át a két lány a Tűz Seregébe. Senki sem tudja az okát. De a szörnyű kín, a sok fájó emlék és a belül érzett, égés ami pusztította a szerveiket, nem adhatott más dolgot, mint azt, hogy Rashida és Shakita már a Tűz Gyermekei.

1 megjegyzés: